Topsport Qliniek

Blessurebehandelingen en optimalisatie van fysieke en mentale rijkdommen.


AFP-TopsportQliniek investeert in brede samenwerkingsverbanden met specialisten op het gebied van sportzorg in de breedste zin van het woord en op het hoogste niveau.
Op de vloer bij AFP-TopsportQliniek ontmoet je de sportarts en gespecialiseerde therapeuten voor het stellen van een diagnose. Helpen trainers jou bij het vinden van de juiste oefenstof van corestability tot mentale weerbaarheid.
Werk je indoor en outdoor aan jouw herstel/revalidatie onder leiding van fysiotherapeuten. Biedt AFP-TopsportQliniek vele mogelijkheden om je te laten testen; sportkeuringen, lactaat-, inspanning- en maximaaltesten. Zijn jouw lichaam en geest niet los te koppelen, wanneer het om “sportpresteren” gaat. Sportpsychologie is interessant voor iedereen die zichzelf wil verbeteren in het leveren van prestaties. Daarbij kun je denken aan; concentreren, doelen stellen, inbeelden en spanning controleren.

Sportcarrièrebegeleiding van talent naar topsporter.


Adviseren Behandelen en Coaching
Heb je bijvoorbeeld al gevoel bij het idee:
“Dat blessures en overtraindheid voorkomen kunnen worden door de juiste voeding te gebruiken?”
Onze sportdiëtisten helpen je graag. Bij het leveren van topprestaties hoort een goede (para)medische begeleiding.
Met tientallen jaren ervaring zorgen wij voor rust. 

Robin ten Wolde (in dienst van AFP-Fysio AFP-Fitness) is sinds 2011 werkzaam als hersteltrainer en fysiotherapeut bij voetbalvereniging van ACV (ACV1 hoofdklasse B). Er wordt bij ACV ten doel gesteld de opgelopen blessures zo snel en goed mogelijk op te lossen en “de jongens” weer speelklaar te krijgen.
Topsport Qliniek