Zwangerschaps- en Hersteltraining

FLOOR® ZWANGERSCHAPS- en HERSTELTRAININGEN

FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

 

FIT, VOORBEREID EN VOL VERTROUWEN: FLOOR® 


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met je kleine, en leuk wanneer je mee komt trainen! 

 

Floor® Zwangerschapstraining

Je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en een termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment, je kunt doortrainen zolang je wilt, en dat kan vaak gewoon tot je uitgerekende datum. We trainen indoor en outdoor op de dinsdagavond en/of de zaterdagochtend. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kortgeleden bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.
 Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben goed contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

 

Floor® Bevallingsvoorbereiding 

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de 6 weken bieden wij je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, eerlijk en zinvol. "Bereid je voor op alles en verwacht niets", is al jaren ons motto voor deze ook gewoon leuke avond. Een groep bestaat uit maximaal 3 stellen en kost 60 euro of 4 strippen van je trainingskaart. De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt. De data vind je onder aan de pagina en met de knop onderaan kun je direct online jullie plek reserveren. Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Neem dan even contact op voor de privémogelijkheden.

 

Floor® Hersteltrainingen

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

 

Proeflessen
Proeflessen zijn altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Wij hechten er veel waarde aan om van tevoren te weten waar ik rekening mee kan houden.

 

De FLOOR® Zwangerschaps- en hersteltrainingen en Bevallingsvoorbereiding is een door bijna alle zorgverzekeraars erkende zwangerschapscursus. Tegemoetkoming vanuit de aanvullende verzekering is vaak mogelijk. Vraag dit voor de zekerheid altijd zelf even na bij je zorgverzekeraar!

Trainingstijden:

Dinsdagavond: 19:00u tot 20:00u (door Marloes)

Donderdagavond: 19:30u tot 20:30u (door Manon)

Zaterdagochtend: 09:00u tot 10:00u (door Rosalie)


Bevallingsvoorbereiding data ’s:

Zaterdag 16 december 10:30u - 12:30u

Zaterdag 20 januari 10:30u - 12:30u

Zaterdag 9 maart 10:30u - 12:30u

Zaterdag 13 april 10:30u - 12:30u

Woensdag 15 mei 18:30u - 20:30u

Woensdag 10 juli 18:30u - 20:30u

Zaterdag 24 augustus 10:30u - 12:30u

Zaterdag 5 oktober 10:30u - 12:30u

Zaterdag 16 november 10:30u - 12:30u

Zaterdag 21 december 10:30u - 12:30u


Strippenkaart en prijzen*:
Zwangerschaps en hersteltraining:

5 x €80 (6 maanden geldig)
10 x €120 (1 jaar geldig)
20 x €215 (1 jaar geldig)

Bevallingsvoorbereiding:

€60,00 (minimaal 2 stellen)
€120,00 (privé voorbereiding 1 stel)

*Betalingen gaan per pinbetaling of bankoverschrijving, automatische incasso is momenteel nog niet mogelijk.

Wilt u zich aanmelden voor een bepaalde training? Dat kan, mail dan even naar één van onze Floor® trainers (afhankelijk van welk trainingsmoment u wilt)
marloes.prins@afp-fysiotherapie.nl, manon.remminga@afp-fysiotherapie.nl of rosalie.brink@afp-fysiotherapie.nl


Volg Floor bij AFP op Instagram: FloorbijAFP

Algemene voorwaarden kunt u op de link hieronder klikken: 

Algemene Voorwaarden Floor (uitgebreid).pdf 278.09 KB

Zwangerschaps- en Hersteltraining