Update corona maatregelen 19-12-2021

Covid update 19-12-2021
 
AFP Fysiotherapie blijft open, ook tijdens deze lockdown. Fysiotherapie is een medisch contactberoep en daarom gaan alle reguliere behandelingen door. Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken, dan blijft dit mogelijk.

De nieuwe maatregelen hebben wel invloed op alle fitness en sportactiviteiten bij AFP-Sport. Deze zullen in de fysieke vorm komen te vervallen. Wij vinden het belangrijk dat u in beweging blijft, ook als dit niet binnen onze praktijk kan. Wij bieden daarom vanaf dinsdag 15 december een alternatief programma aan in de vorm van online lessen.

Hieronder een overzicht van alle activiteiten die binnen de praktijk vervallen:

Alle groepsactiviteiten (fysiek bij AFP): 
 
·         Circuittraining;
·         Pilates
·         FysioFit
·         MamaFit
·         ZwangerFit
·         Dansante
 
Alle Individuele activiteiten (Fysiek bij AFP):
 
·         Fitness
·         Beweegbanken
·         Sportmassage

In plaats van de groepsactiviteiten bij AFP, zullen wij groepslessen, als Pilates, Mamafit en Zwangerfit online aanbieden. Het rooster van deze online lessen zullen wij zo spoedig mogelijk met u delen, evenals de link om online te kunnen deelnemen. U kunt voor alle vragen betreffende sport via de mail altijd contact opnemen met afpsport@afp-fysiotherapie.nl.

Wilt u een fysiotherapeutische afspraak plannen, laat het ons weten. U bereikt ons op telefoonnummer 0592-316920 of via mail assen@afp-fysiotherapie.nl. U kunt ook Whatsapp bericht sturen naar 06-57505334

We wensen u fijne feestdagen en hopen op een gezond 2022.
Update corona maatregelen 19-12-2021