De huidige sport mogelijkheden

Sinds deze week zijn we weer aan het buitensporten bij AFP-Fitness.
Er is een compleet nieuw rooster opgesteld met verschillende mogelijkheden.

Intakes
Er worden onder andere GRATIS intakes aangeboden voor bestaande en nieuwe leden. Bij deze intakes wordt er gekeken naar uw fysieke doelstellingen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw fysieke belastbaarheid, die na de intake inzichtelijk is voor u en voor de instructeur. Bij AFP-Fitness staan we klaar om u weer fit en belastbaar te krijgen.

Circuittraining en persoonlijke begeleiding
De komende periode, zolang er niet binnen gesport mag worden, zal er buiten getraind worden. Er zijn twee mogelijkheden de komende periode. De circuittraining is een algemene training waarbij er meerdere stations met verschillende oefeningen wordt aangeboden. Je komt gedurende de training langs alle onderdelen, waardoor je aan het einde van de training het gehele lichaam getraind hebt.
Wanneer u specifieke doelen heeft kunt u kiezen voor de persoonlijke begeleiding. Net als de circuittraining zal deze buiten aangeboden worden. De instructeur zorgt ervoor dat u kunt trainen om uw persoonlijke doelen, welke wellicht uit de intake komen, te kunnen bereiken.

Voor alle momenten moet u zich online inschrijven.

Hoe werkt een reservering?

  1. Log in je VirtuaGym account (klik hier)
  2. Klik in de menubalk (links) op “rooster”
  3. Klik je gewenste sportmoment aan
  4. Klik op “reserveer nu”
  5. Je hebt nu een plek gereserveerd

Heb je nog geen VirtuaGym account bij ons? Mail dan naar afpsport@afp-fysiotherapie.nl , dan krijg je zo snel mogelijk een activatielink doorgestuurd.

Team AFP-Fitness
De huidige sport mogelijkheden