Sporten met AFP in de lockdown

We hebben helaas de deuren van de sport moeten sluiten tot in ieder geval 14 januari. Nederland zit weer in een lockdown en ook voor ons is dit de harde realiteit. 
 
Gedurende deze koude wintermaanden zitten we meer binnen en aangezien de sportscholen dicht zijn is het lastiger om in beweging te blijven. Wij weten, net als u, dat het niet gemakkelijk is om alleen en/of thuis te blijven sporten en daarom willen wij u graag ondersteunen!
 
Daarom bieden wij u gedurende de lockdown online groepslessen aan, namelijk:
-          Circuittraining
-          ZwangerFit/MamaFit
-          Pilates
 
Is een online les niks voor u of wilt u gewoon liever aan een fysieke les meedoen? Dat is zeker mogelijk! De fysieke lessen die wij aanbieden worden op onze parkeerplaats voor maximaal 2 deelnemers per keer gegeven. Een les duurt 30 minuten en zal een combinatie zijn van HIIT en Circuittraining, passend bij uw niveau. 
 
U mag zich in de praktijk omkleden en/of naar het toilet. De desbetreffende instructeur haalt u op in de wachtruimte wanneer de les van start kan gaan. De training bevindt zich buiten plaats op de parkeerplaats rondom AFP, ongeacht het weer. Zorg daarom voor warme kleding waarin u fijn kunt sporten! 
 
Een leuk detail is dat iedereen die over een sportabonnement beschikt vrijblijvend mee kan doen aan de lessen! Dus wilt u eens een lesje Pilates volgen of bent u toch wat nieuwsgierig geraakt naar de Circuittraining? Dan is dit de uitgelezen kans om het eens uit te proberen.

Wilt u het rooster inzien? Kijk dan hier: Rooster
 
Leuk idee? Dit moet u doen:
1.       Log in op https://virtuagym.com/signin/ of download de applicatie (Apple: https://apps.apple.com/nl/app/virtuagym-fitness/id808207399 )
2.       Ga naar het kopje ‘rooster’
3.       Kies een les uit die u leuk lijkt en klik op ‘reserveer nu’
4.       Om mee te doen aan een online les heeft u een account in ‘Teams’ nodig. Mocht u nog geen account hebben maak deze dan van tevoren aan 
5.       U ontvangt voordat de online les begint een e-mail met daarin een link naar ‘Teams’, log in via deze link en sporten maar!
6.       Zorg ervoor dat u ruim op tijd bij de online of fysieke training aanwezig bent zodat wij snel kunnen starten met de les.
7.       Mocht het toch niet lukken om bij de les aanwezig te zijn dan verzoeken wij u om u zich ten alle tijden af te melden! Dit kan door op de les te klikken en vervolgens op ‘annuleren’. Dit wordt zeer op prijs gesteld.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact op nemen met afdeling sport via afpsport@afp-fysiotherapie.nl of door te bellen naar (0592) 31 69 20. 
 
Veel sportplezier en tot snel!
Sporten met AFP in de lockdown